Start Contact
Sumar
Stiri Stiri
Articole in presa Articole in presa
Interviuri Interviuri
Articole recomandate
Biografie
Repertoriu
Premii
Harta Romania
Harta Europa
Harta Terra
Filipissima
Iris
K1
Divines Divas
Optiuni
Grup stiri opera
Orase stiri
Linkuri opera
Linkuri utile
Linkuri Felicia Filip

Felicia Filip si K1

Din 2007, Felicia Filip a aparut, in cadrul Caravanei Callatis Euro Tour, impreuna cu grupul K1, compus din Dany Alexandrescu, Mircea Presel si desigur alaturi de muzicienii de mare talent, Cornelia Tihon si Catalin Popa. Mai mult de 30 de concerte s-au sustinut in 5 tari europene : Austria, Germania, Belgia, Italia si Franta. Aceste spectacole au avut parte de 50.000 spectatori romani si straini. Rezultat: 2 ani de succese indiscutabile si legitime.

Primul turneu, intitulat "Etnosimfonica", combinand muzica etno-rock si simfonica, a fost urmat de o a doua serie de concerte "Balade din Carpati". Spectacolul "Balade din Carpati", pus in scena de catre regizorul Cristian Mihailescu, si imbinand melodii de inspiratie folclorica, instrumente vechi romanesti, coregrafie speciala, poezie si proiectie de imagini pe ecran, "povesteste" cu maiestrie o legenda medievala captivanta. Premiera concertului a avut loc in Romania in 11 mai 2009, la Sala Radio din Bucuresti, avand un foarte mare succes. Cu ocazia acestui spectacol a fost lansata campania "Mandru sa fii Roman" care este continuarea logica a proiectului Callatis Romania Euro Tour, cu spectacolele "Etnosimfonica" si "Balade din Carpati".

Felicia Filip si K1 au participat la Festivalul Callatis 2009 de la Mangalia. Cu aceastã ocazie, ei au primit premiul de cel mai bun succes în strãinãtate pentru un proiect in colaborare, recompensând spectacolul "Balade din Carpati", regizat de Cristian Mihãilescu, si al carui turneu european a fost triumfal în 2008.

© Felicia Filip - Filipissima 2010-prezent

Dictionar   Meditatii   Creare site