Start Contact
Sumar
Stiri Stiri
Articole in presa Articole in presa
Interviuri Interviuri
Articole recomandate
Biografie
Repertoriu
Premii
Harta Romania
Harta Europa
Harta Terra
Filipissima
Iris
K1
Divines Divas
Optiuni
Grup stiri opera
Orase stiri
Linkuri opera
Linkuri utile
Linkuri Felicia Filip

Felicia Filip si Iris

Felicia FILIP a initiat o fructuoasa colaborare cu grupul rock IRIS in 1996, relatia accentuindu-se din anul 2000. E drept ca ideea colaborarii prinsese contur de aproape 4 ani. Marea soprana spaniola Montserrat Caballe deschisese deja calea cantand cu Queen si Freddy Mercury, iar Felicia Filip a urmat acelasi drum cu curaj.

Aceasta apropiere a doua genuri muzicale total diferite a permis crearea unor piese muzicale ale caror melodii raman in memoria celor care au avut sansa sa le asculte.

In octombrie 2000 a avut loc un mare concert, intitulat IRIS ATHENAEUM, urmat de un turneu de promovare in tara. Anul urmator, in 2001, concertul a fost reluat, de data aceasta cu un echipament tehnic sofisticat : IRIS DIGITAL ATHENAEUM, urmat de asemenea de un turneu national. Au fost editate un CD si un DVD, care se bucura in continuare de un mare succes.

Aceasta cooperare, a priori surprinzatoare, a reusit performanta de a reuni iubitorii de opera si pe cei de rock. Felicia FILIP si IRIS au incurajat o deschidere a unor publicuri diferite catre aceste genuri muzicale diferite, reunind melomani care probabil nu s-ar fi putut intalni niciodata. Fiecare dintre ei nutrea fara indoiala speranta de a isi impartasi pasiunea unui numar cat mai mare de oameni!

Felicia Filip si Iris - De vei pleca (versuri)


Felicia Filip si Iris - Baby (versuri)


Felicia Filip si Iris - Ultima toamna (versuri)


© Felicia Filip - Filipissima 2010-prezent

Dictionar   Meditatii   Creare site